[M úB
Nacionalni inštitut za javno zdravje
SLO / ENG

Pravna obvestila

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.skupajzazdravje.si

1. Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.skupajzazdravje.si.

2. Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega zna─Źaja in slu┼żijo predvsem informiranju. Nacionalni In┼ítitut za Javno Zdravstvo (NIJZ) se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi mo─Źi, da bodo podatki na spletnem mestu resni─Źni, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vna┼íanju a┼żurnih podatkov.

3. Za┼í─Źita avtorskih pravic

To spletno mesto je izklju─Źna last NIJZ , zato je prepovedana kakr┼ínakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakr┼ínokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vse zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja NIJZ.

4. Za┼í─Źita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na va┼í ra─Źunalnik shrani "pi┼íkotek", ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami tudi prepre─Źite, da bi se shranil. Pi┼íkotki so majhne datoteke, ki skrbijo za bolj┼ío komunikacijo z spletnim mestom in s pomo─Źjo katerih denimo spletno mesto lahko vodi va┼íe osebne nastavitve. Pomembno je vedeti, da preko teh datotek nikakor ne moremo priti do va┼íi osebnih podatkov ali podatkov, ki so na va┼íe ra─Źunalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.).Podatki, ki jih boste vpisali na spletnem mestu, so nam poslani preko spleta v neza┼í─Źiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam. Zaradi varovanja Va┼íe identitete in zasebnosti ne vpisujte osebnih podatkov, za katere ne ┼żelite, da so razkriti.

5. Zunanje povezave

Del našega spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

6. Sprememba pogojev

NIJZ  si pridr┼żuje pravico do spreminjanja splo┼ínih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe za─Źnejo veljati takoj ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku na┼íega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

7. Pristojno sodi┼í─Źe

Za razlago in vsa pravna vpra┼íanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh se uporablja izklju─Źno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodi┼í─Źe v Ljubljani.

8. Zaklju─Źek

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

Prijeten ogled vam ┼żelimo!